سرویس دیدگاه

روسیه و سیاست‌های آشفته

روسیه میراث‌دار امپراتوری‌ای/ امپراطوری است که روزگاری یکی از دو ابرقدرت جهان بود و بر نیمی از کره زمین سیطره داشت. این امپراتوری، علی‌رغم تئوری‌‌ها و شعارهای زیبا و دستاوردهای قابل‌توجه در زمینه‌های علمی و اجتماعی، بر پایه‌ی اختناق، خون و خشونت بنا شده بود. اتحاد جماهیر شوروی پس از هفتاد سال حکومت، به دلیل سیاست‌ها و روش‌های ناکارآمد، فروپاشید.

قمار روسی با دیپلماسی خفت

آمریکا یک نبرد جدی و محکم با ایران را از طریق اسراییل پشت سر گذاشته و احتمالا اکنون در حال بررسی اقدامات بعدی خود در منطقه است.

چرا به عزاداری محرم نیازمندیم؟

اگر می‌خواهیم انسان باشیم و با بقیه برابر زندگی کنیم، با انجیر شدن و داکتر شدن، به تنهایی نمی‌توانیم موفق شویم. چه بسا داکتر ها و انجیرهایی که برده هستند نه آقا

همچون بنی امیه

پس از واقعه کربلا، با آنکه گفته میشود یزید در ظاهر از شهادت امام حسین علیه السلام ابراز ندامت کرد، اما امویان تا پایان حکومت بنی امیه در سال ۱۳۲ هجری قمری، تا توانستند، عزاداری بر امام حسین علیه السلام را سرکوب کردند.

نفوذ در حسینیه؟؟

اگر مومنین به باورهای اعتقادی و انقلابی، در مسیر اصلاح این انحراف اقدام نکنند، یقیناً در روزهای سخت پیش رو تنها خواهند ماند

دو درس از همسایگان

ایران و پاکستان به ما دو درس‌ بزرگ دادند. آن‌ها دیروز‌ به ما درس دادند و امروز هم دارند درس می‌دهند. درس اول، ظاهر شیرین و نتیجه‌ای ویران‌گر داشت؛ اما درس امروز تلخ است، ولی می‌تواند نتیجه‌ای فوق‌العاده و شکوفا داشته باشد.

هزینه دو طرفه

افغانستانی ها و به ویژه شیعیان افغانستان، در طول پنج دهه گذشته، همواره کنار ایران و مردم ایران هزینه داده اند و در غمها و شادی های آنان شریک بوده اند.

از جنگِ شش روزه تا جنگ دوازده روزه

در جنگ شش روزۀ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۶۷ چهار کشور عربی (مصر، سوریه، اردن، لبنان) با حمایت هوایی کشورهای عراق، عربستان، الجزایز، لیبی، سودان، تونس و کویت، وارد جنگ با اسرائیل شدند.

مرد دیوانه

هر حمله ای که آمریکا و اسراییل به یمن کرد، با حمله دیوانه وار تری از سوی یمنی ها پاسخ داده شد

تهدید برای تحدید

جوانان شجاع افغانستانی می‌خواهم که تکلیف خود را با سیدالشهدا و مسیر او روشن کنند و تصمیم بگیرند که میخواهند حسینی زندگی کنند یا یزیدی