چارلز کینگ، مهندس بزرگترین تقلب انتخاباتی دنیا را بشناسید!
- انتشار: ۱۷ حوت ۱۳۹۸
- سرویس: اطلس پلاس
- شناسه مطلب: 80527
چارلز کینگ می تواند ما را یاد بزرگترین تقلب در انتخابات ریاست جمهوری در سطح جهان بیندازد. همان طور که می دانید انتخابات در کل و انتخابات ریاست جمهوری به طور خاص در دنیا از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه طی آن نظرات مردم در مورد یک شخصیت سیاسی که قرار است زمامدار یک کشور باشد ارزیابی می شود. اهمیت این انتخابات به حدی است که بسیاری از نامزدان در سراسر دنیا گاهی با دست زدن به تقلب سعی در عوض کردن انتخاب مردم زده اند، می زنند و خواهند زد.
چارلز کینگ، هفدهمین رئیس جمهور لیبریا
چارلز کینگ با نام کامل چارلز دی بی کینگ هفدهمین رئیس جمهور کشور لیبریا بود که از ۵ ژانویه ۱۹۲۰ تا ۳ دسامبر ۱۹۳۰ در این کشور در رأس قدرت قرار داشت. وی علاوه بر ریاست جمهوری در پست های مهم دیگری نیز به مردم و کشورش خدمت کرد: دادستانی کل کشور از ۱۹۰۴ تا ۱۹۱۲ و وزیر امور خارجه از ۱۹۱۲ تا ۱۹۱۹ از جمله پست های مهمی است که کینگ در آنها حضور داشت. در سال ۱۹۱۹ و زمانی که وزیر امور خارجه بود در کنفرانس صلح پاریس شرکت کرد.
مهندس بزرگترین تقلب در انتخابات
چارلز کینگ، رئیس جمهور کشور لیبریا، را بزرگترین مهندس تقلب در انتخابات ریاست جمهوری در دنیا می دانند: در سال ۱۹۲۷ میلادی که وی برای بار دوم به ریاست جمهوری رسید دست به یک تقلب گسترده زد. در این زمان تعداد افراد واجد شرایط رأی دهی در لیبریا حدود ۱۵ هزار نفر بودند اما آقای کینگ ۲۳۴ هزار رأی به نفع خود کسب کرده بود. این برد وی به عنوان بزرگترین برد انتخاباتی همراه با تقلب در کتاب رکوردها گینس به ثبت رسید. رقبای آقای کینگ که میدان را باخته می دیدند دست به اعتراض گسترده زدند و تلاش کردند علیه وی مدارک جمع آوری نمایند. براساس تحقیقات رقبای بازنده، بسیاری از اعضای دولت از طریق استخدام و فروش کارگران موفق شده بودند چنین شاهکار انتخاباتی را رقم بزنند. جنجال ها روی تقلب آقای کینگ تا سال ۱۹۳۰ همچنان داغ ادامه داشت تا اینکه وی و معاون اول و بسیاری از اعضای دولتش مجبور به استعفا شدند. رئیس جمهور متقلب لیبریا سرانجام در سال ۱۹۶۱ و در سن ۶۸ سالگی در زادگاه خودش یعنی مونرووبا از دنیا رفت. رقیب کینگز در انتخابات عمومی لیبریا در سال ۱۹۲۷ توماس فاکتر نام داشت. فاکتر در انتخابات آن سال توانسته بود ۹ هزار رأی بیاورد. در حالیکه کینگ ۲۳۴ هزار رأی را به خود اختصاص داده بود. با توجه به تعداد نفرات واجد شرایط رأی دهی که ۱۵ هزار اعلام شده بود، فاکتر برنده واقعی انتخابات بود: فاکتر ۹ هزار رأی آورده بود و ۶ هزار باقی مانده به کینگ تعلق داشت.
چارلز کینگ دیگر، متخصص بازاریابی شبکه
از جارلز کینگ رئیس جمهور متقلب لیبریا که بگذریم به یک چارلز کینگ دیگر که اصلا ارتباطی به سیاست ندارد می رسیم: جارلز دبلیو کینگ، نویسنده، سخنران و متخصص در بازاریابی شبکه ای. دکتر جارلز در دانشگاه ایلینوی شیکاگو بازاریابی شبکه ای تدریس می کند، دکتر چارلز مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه تگزاس در رشته مدیریت بازرگانی اخذ نمود و سپس مدرک پی اچ دی تخصصی(دکتری) خود را از دانشگاه هاروارد گرفت. وی در حال حاضر سخنرانی بزرگ در زمینه بازاریابی شبکه ای در سراسر دنیا انجام می دهد.
دستاوردهای دکتر کینگ
دکتر چارلز کینگ برای تعداد زیادی از شرکت های بزرگ و کوچک و ادارات دولتی امریکا مشورت دهی می کند. وی ۳۵ سال است که در بخش برنامه ریزی استراتژیک، مدیریت عملیات بازاریابی و موقعیت بازار استراتژیک به مشتریان خود مشورت می دهد. بازاریابی، موقعیت استراتژیک در تغییر ساختار شبکه و به طور کلی بازار و بازاریابی از علایق دکتر کینگ می باشد. کینگ که برای اولین بار در دانشگاه ایلینوی بازاریابی شبکه ای را معرفی نمود و سپس در سال ۱۹۹۴ سمینارهای بازاریابی شبکه ای را در همین دانشگاه راه اندازی کرد خیلی زود توانست نام خود را به عنوان یک متخصص مطرح در اجرای سمینارهای بازاریابی شبکه ای در سطح جهان جا بیندازد. کشورهای در حال توسعه و اقتصادهای نوظهور در سطح دنیا از بازاریابی شبکه ای دکتر کینگ استقبال کردند و بازارهای کاری تازه ای به مدد تحقیقات وی به وجود آمد. دکتر کینگ در کشورهای آمریکا، ژاپن، استرالیا، نیوزیلند، مکزیک، کره، سنگاپور و آلمان توانست به طور موفقیت آمیزی بازاریابی شبکه ای را گسترش دهد. وی در مجموع بیش از ۵۰ سخنرانی و سمینار در زمینه تخصصی خود یعنی بازاریابی شبکه ای ارائه کرده است.
کتاب حرفه نو
دکتر چارلز کینگ با همکاری جیمز رابیتسن کتابی با عنوان «حرفه نو» در زمینه بازاریابی شبکه ای را به رشته تحریر درآورد. این کتاب در آغاز قرن بیستم موفق ترین و به روزترین کتاب در مورد وضعیت بازاریابی چند سطحی به شمار می رود. این کتاب توانست وضعیت اسف بار بازاریابی شبکه ای را تغییر دهد و فقدان اطلاعات لازم در زمینه بازاریابی شبکه ای را جبران کند. نوشته های این کتاب براساس مشاهدات عینی کینگ و همکارش و نه مبتنی بر منافع شخصی می باشد. افرادی که در قرن بیست و یکم به دنبال شغل آزاد، مالکیت کاری و استقلال مالی هستند از این کتاب بهره ها می برند. ارائه دورنمایی از شرکت های پیشگام و نقاط ضعف و قوت آنان نیز در این کتاب منعکس شده است.
اینک که چارلز کینگ را شناختید به خوبی می دانید که دو کینگ در دنیای امروزی شناخته شده اند: یکی سیاستمداری برخاسته از دل تقلب و دیگری دانشمندی که خدمات زیادی به بشر امروزی انجام داده است. یکی پس از تقلب و رسیدن به قدرت به ناچار عطای کار قدرت را به لقایش بخشید و از فشارهای سیاسی رقبا جان باخت و دیگری متخصص بازاریابی شبکه ای که روز به روز نامش در سراسر جهان پررنگ تر و پرآوازه تر می شود. به نظر شما اگر امکان انتخاب برای شما فراهم بود دوست داشتید به جای کدامیک می بودید؟ کینگ رئیس جمهور لیبریا که مرتکب یک رسوایی بزرگ شد یا چارلز دبلیو کینگ استاد دانشگاه ایلینوی شیکاگو؟