شهادت هشت عضو یک خانواده در حمله رژیم صهیونیستی به رفح

  • انتشار: ۲ حوت ۱۴۰۲
  • سرویس: بین الملل
  • شناسه مطلب: 172972

داکتر ناصر أبو النور رئیس دانشکده پرستاری شهر رفح در جنوب غزه در بمباران خانه‌اش به همراه هفت تن از اعضای خانواده‌اش به شهادت رسید.

به نقل از خبرگزاری سما فلسطین،منزل داکتر ابوالنور در محله الجنینه در شرق شهر رفح قرار داشته که هدف حمله صهیونیست‌ها قرار گرفته است.

شهادت هشت عضو یک خانواده در حمله رژیم صهیونیستی به رفح

رئیس دانشکده پرستاری شهر رفح به همراه همسر، چهار دختر، پسر و نواسه اش به شهادت رسیدند.

منابع فلسطینی همچنین از شهادت یک فلسطینی در کرانه باختری خبر دادند

براساس این گزارش، یک جوان فلسطینی در یورش نظامیان صهیونیست به اردوگاه جنین در کرانه باختری به شهادت رسید.

در جنایت دیگری که چهارشنبه شب رخ داد، نیز ۲۰ غیر نظامی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک واحد مسکونی در مرکز نوار غزه به شهادت رسیدند.

وزارت صحت فلسطین بعد از ظهر سه شنبه نیز اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در ۹ مورد جنایت در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۳ شهروند فلسطینی را شهید و ۱۴۲ نفر دیگر را زخمی کرد.

بدون احتساب شهدای امروز چهارشنبه، شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ میزان) به ۲۹ هزار و ۱۹۵ نفر و شمار زخمی ها هم به ۶۹ هزار و ۱۷۰ نفر رسید.

تداوم حملات رژیم صهیونیستی، افزایش روزافزون شمار شهدا و مجروحان، ناتوانی کارمندان صحی، سرما، بیماری و از بین رفتن شبکه آب و فاصلاب، شرایط سختی را با گذشت صد و سی و هفت روز از جنگ در غزه رقم زده است.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، وارد یکصد و سی و هشتمین روز خود شده و همزمان با آن کشتار و جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان و آوارگان فلسطینی با شدت تمام ادامه دارد.

طبق آخرین آمار اعلام شده، بسیاری از پیکرهای شهدا زیر آوار و برخی دیگر در روی زمین مانده و اشغالگران مانع از رسیدن تیم های امداد و نجات و صحی به آنها می شوند.

اوضاع شفاخانه «ناصر» فاجعه بار است و ۲۵ کارمندصحی و ۱۳۶ بیمار در آن بدون برق، آب، غذا و دستگاه اکسیژن هستند.

نظامیان رژیم صهیونیستی مرکز صحی ناصر را به پایگاه نظامی تبدیل کرده اند که این جان بیماران و کارمندان صحی را به خطر می‌اندازد.

تلاش‌های سازمان صحت جهانی برای تخلیه باقیمانده بیماران به مراکز صحی دیگر ادامه دارد و اشغالگران همچنان مانع از ورود کمک های صحی و بشردوستانه به مرکز صحی می شوند.

در این میان سازمان امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (انروا) از وخامت روزافزون اوضاع خبر داده و زنگ خطر را به صدا درآورده است. انروا اعلام کرده که قریب به سه از چهار نفر در غزه آب ناسالم می‌نوشند و بیماری های واگیردار در حال افزایش است.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟