سخنان نورانی حضرت علی (ع)، ادب به عنوان بالاترین زیور انسان، بهترین میراث و کلید رسیدن به شرافت و خرد معرفی شده است. امام علی (ع) به ما میآموزند که ادب، نه تنها یک ویژگی فردی، بلکه ریشه در خرد و ارتباط تنگاتنگی با رشد معنوی انسان دارد.
امام هادی (ع) در روایتی ارزشمند، به یکی از شیعیان یادآور شدند که همه اتفاقات، حتی اتفاقات تلخ و ناخوشایند، حکمت الهی دارند و نباید روزگار را سرزنش کرد.
پیامبر اکرم (ص) در دعای خود ، بر لزوم روزی حلال و رفع مشکلات اقتصادی تأکید داشتند. ایشان در مناجات خویش، از خداوند درخواست توانگری و روزی فراوان کردند و بر اهمیت بینیازی از حرام و تکیه بر فضل الهی تأکید ورزیدند، همچنین این دعا نشان از اهمیت توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی در دیدگاه اسلام و اهمیت دعا و توسل به خداوند در رفع مشکلات است.
همزمان با گسترش محدودیتهای طالبان در کشور، این گروه در بامیان به مردم هشدار دادهاند که نمازشان را در پنج وقت به طور جداگانه ادا کنند در غیر این صورت با برخورد جدی مواجه میشوند.
اگر به شکیبایى امر نمى کردى، و از بى تابى نهى نمى فرمود:ى، آنقدر اشک مى ریختم تا اشک هایم تمام شود، و این درد جانکاه همیشه در من مى ماند، و اندوهم جاودانه مى شد،
یک پژوهشگر تاریخ اسلام با بیان اینکه حضرت عباس(ع) مسیر زندگی خود را با اقتدای به ائمه (ع) و اطاعت کامل از آموزههای الهی طی کرد، گفت: در روایات بزرگی مصیبت شهادت ایشان برای امام حسین (ع) به بزرگی مصیبت شهادت حضرت حمزه برای پیامبر(ص) تشبیه شده است.