سرویس دین و اندیشه

ادب، کلید شرافت و کمال انسان در فرمایشات حضرت علی (ع)

سخنان نورانی حضرت علی (ع)، ادب به عنوان بالاترین زیور انسان، بهترین میراث و کلید رسیدن به شرافت و خرد معرفی شده است. امام علی (ع) به ما می‌آموزند که ادب، نه تنها یک ویژگی فردی، بلکه ریشه در خرد و ارتباط تنگاتنگی با رشد معنوی انسان دارد.

دعای پیامبر اکرم (ص) برای توانگری و رفع مشکلات اقتصادی: درخواست روزی حلال و بی‌نیازی از حرام

پیامبر اکرم (ص) در دعای خود ، بر لزوم روزی حلال و رفع مشکلات اقتصادی تأکید داشتند. ایشان در مناجات خویش، از خداوند درخواست توانگری و روزی فراوان کردند و بر اهمیت بی‌نیازی از حرام و تکیه بر فضل الهی تأکید ورزیدند، همچنین این دعا نشان از اهمیت توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی در دیدگاه اسلام و اهمیت دعا و توسل به خداوند در رفع مشکلات است.

امام علی (ع) در سوگ پیامبر (ص): اگر به شکیبایى امر نمى کردی، آنقدر اشک مى ریختم تا اشک هایم تمام شود، آنقدر اشک مى ریختم تا اشک هایم تمام شود

اگر به شکیبایى امر نمى کردى، و از بى تابى نهى نمى فرمود:ى، آنقدر اشک مى ریختم تا اشک هایم تمام شود، و این درد جانکاه همیشه در من مى ماند، و اندوهم جاودانه مى شد،

درسهای محرم

عزاداری‌ها ماه محرم در سال جاری، با همه فراز و فرودهای خود، به انجام رسید.

ویژگی‌های حضرت عباس(ع) در کلام معصومین

یک پژوهشگر تاریخ اسلام با بیان اینکه حضرت عباس(ع) مسیر زندگی خود را با اقتدای به ائمه (ع) و اطاعت کامل از آموزه‌های الهی طی کرد، گفت: در روایات بزرگی مصیبت شهادت ایشان برای امام حسین (ع) به بزرگی مصیبت شهادت حضرت حمزه برای پیامبر(ص) تشبیه شده است.