مخالفت مکال با اخراج پناهجویان افغانستانی از امریکا: اعتماد در همکاری‌های آینده از بین می‌رود

  • انتشار: ۲۲ دلو ۱۴۰۳
  • سرویس: اخبار مهاجرینبین المللتیتر 2
  • شناسه مطلب: 213797

همزمان با تاکیدهای ترامپ مبنی بر اخراج مهاجران از امریکا، مایکل مکال؛ رییس پیشین کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا از ترامپ خواسته که برای مهاجران افغانستانی استثنا قایل شود؛ زیرا اخراج مهاجران افغانستانی از این کشور منجر به از بین رفتن اعتماد در همکاری‌های آینده می‌شود.

مایکل مکال؛ رییس پیشین کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا به تصمیم دولت ترامپ برای تعلیق ورود مهاجران اشاره کرده و گفته است که برای «افغانستانی‌هایی که در کنار نیروهای امریکایی جنگیده‌اند»، باید استثنایی قائل شد.

او تأکید کرده است که این افراد قبلا بررسی‌های امنیتی را گذرانده‌اند و امریکا نباید متحدان سابق خود را نادیده بگیرد، زیرا این امر می‌تواند به از بین رفتن اعتماد در همکاری‌های آینده منجر شود.

آقای مکال در گفتگو با شبکه «سی‌بی‌اس» گفته است که آژانس توسعه بین‌المللی امریکا (یو‌اس‌ای‌دی) باید به مأموریت اصلی خود بازگردد و از ورود به مسائلی چون حمایت از برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در کشورهای دیگر خودداری کند.

او به مشکلات پیش‌آمده در روند توزیع کمک‌های بشردوستانه و سیاست خارجی ایالات متحده واکنش نشان داده است.

آقای مکال به تأخیر در فرستادن ۳۰ میلیون تن مواد غذایی که در بندری در هیوستون باقی مانده بود، اشاره کرد و این مشکل را به سیاست‌های دولت ترمپ نسبت داده است.

او گفته است: «اداره توسعه بین‌المللی امریکا زمانی برای مقابله با نفوذ شوروی ایجاد شد، اما اکنون دچار انحراف شده است. دولت ترمپ باید این سازمان را به مسیر اصلی خود بازگرداند و اجرای معافیت‌های بشردوستانه را تسریع کند.»

او تأکید کرد که توقف توزیع کمک‌ها می‌تواند امنیت ملی امریکا را تهدید کند و زمینه را برای نفوذ چین و روسیه در کشورهای بحران‌زده فراهم سازد.

مکال با اشاره به بحران‌های غذایی و بهداشتی در برخی مناطق جهان، از تأخیر در اجرای معافیت‌های بشردوستانه انتقاد کرد.

او به برنامه «پیپ‌فار» که برای مقابله با ایدز در افریقا ایجاد شده، اشاره کرده و آن را یکی از موفق‌ترین اقدامات بشردوستانه امریکا دانست. به گفته او، هرگونه تعلل در اجرای این برنامه‌ها می‌تواند باعث گسترش نفوذ رقبای امریکا شود.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *