ایلان ماسک از موفقیت سومین ایمپلنت مغزی نورالینک و برنامه‌های آزمایشی جدید در سال ۲۰۲۵ خبر داد

  • انتشار: ۲۴ جدی ۱۴۰۳
  • سرویس: فناوری اطلاعات
  • شناسه مطلب: 210321

ایلان ماسک، بنیان‌گذار نورالینک، اعلام کرد سومین ایمپلنت مغزی این شرکت با موفقیت در بیمار جدیدی کاشته شده است و برنامه‌هایی برای آزمایش ۲۰ تا ۳۰ ایمپلنت دیگر در سال ۲۰۲۵ در دست دارد.

نورالینک به‌عنوان پیشرو در توسعه فناوری‌های مغزی، تاکنون گام‌های مهمی در درمان بیماری‌های فلج و بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) برداشته است. ALS یک بیماری لاعلاج است که با گذشت زمان می‌تواند بافت عصبی و عضلانی افراد را دچار تحلیل کرده و مشکلات حرکتی و استقامتی به وجود بیاورد.

ماسک در جریان رویدادی در لاس‌وگاس که به‌صورت زنده از شبکه اجتماعی ایکس پخش شد، گفت: «ما اکنون سه انسان با ایمپلنت‌های نورالینک داریم» همه این تراشه‌ها «به‌خوبی کار می‌کنند.» او همچنین از برنامه شرکت برای افزایش سرعت آزمایش‌های انسانی خبر داد و افزود که در سال ۲۰۲۵ کاشت تراشه‌ها برای بیست تا سی فرد انجام خواهد شد.

نورالینک تاکنون دو مطالعه رسمی در آمریکا به ثبت رسانده است. مطالعه اول برای پنج بیمار طراحی شده که به افراد فلج امکان می‌دهد دستگاه‌های خارجی مانند کامپیوتر و موبایل را تنها با ذهن خود کنترل کنند. مطالعه دوم، شامل سه بیمار است که به وسیله این تراشه‌ها توان استفاده از بازوهای رباتیک کمکی را خواهند داشت.

این شرکت همچنین به‌دنبال توسعه فناوری‌هایی برای بازگرداندن بینایی است و در همین راستا موفق به دریافت برچسب «دستگاه پیشرفته» از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) شده است. اگرچه این مجوز به معنای تأیید نهایی نیست، اما می‌تواند روند توسعه را تسریع کند.

نورالینک که سال گذشته اولین ایمپلنت خود را در یک بیمار آزمایش کرد، امیدوار است با توسعه این فناوری تحولی بزرگ در درمان بیماری‌های پیچیده ایجاد کند.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟