حجت الاسلام موسوی در گفتگو با اطلس:

مردم نقش کمرنگی در حوادث افغانستان دارند/ روند کنونی صلح راهگشا نیست

  • انتشار: ۲ جدی ۱۳۹۹
  • سرویس: تیتر 1دیدگاهسیاست
  • شناسه مطلب: 102191

جبهه اعتماد مردم افغانستان در تاریخ ۱۵ قوس طی محفلی در کابل اعلام موجودیت کرد.

حجت الاسلام و المسلمین «سید جواد موسوی شیخمیرانی»، عضو شورای مرکزی، عضو شورای اجرائیه و معاون بخش علمای جبهه اعتماد مردم افغانستان در گفتگو با خبرگزاری اطلس ضمن تشریح اهداف این نهاد تاکید کرد که روند کنونی صلح برای کشور راهگشا نیست.

متن کامل این گفتگو را در ادامه مشاهده می کنید:

مردم نقش کمرنگی در حوادث افغانستان دارند

جبهه اعتماد متشکل از روشنفکران، تحصیل کردگان، اساتید دانشگاه، علما و طلاب، سیاسیون پیشینه دار، وکلای کنونی و پیشین پارلمان اعم از خواهران و برادران است.

در شرایط بحرانی افغانستان که معلوم نیست حوادث به کدام طرف سیر می کند و مردم نقش کمرنگی در این حوادث دارند، این مجموعه دست به دست هم داده است که گرهی از گره های مردم افغانستان را باز کند و در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و نظامی فعالیت خواهد داشت.

جبهه اعتماد مردم افغانستان راه خروج از بحران و وضعیت بسیار ناگواری که در افغانستان حاکم است را فقط در مساله صلح می بیند و به همزیستی مسالمت آمیز بین طوایف و مذاهب و نژادهای مختلف در افغانستان باور دارد. این نهاد همچنین تلاش می کند که بتواند در مساله صلح سهم بگیرد و صلح را به ثمر برساند.

روند کنونی صلح راهگشا نیست

تنها راه نجات از وضعیت کنونی کشور، صلح و همزیستی مسالمت آمیز است، اما جبهه اعتماد مردم افغانستان این صلحی که فعلا در جریان است را راهگشا نمی داند زیرا بسیاری از شخصیت های اجتماعی و اقشار مختلف افغانستان در هیات مذاکره کننده حضور ندارند و از طرف دیگر، اطلاع رسانی کافی برای مردم صورت نمی گیرد و مردم نمی دانند که در پشت پرده چه می گذرد.

از سوی دیگر، باور بر این است که طالبان امتیازات بیشتری از این مذاکرات به دست آورده و تعداد کثیری از زندانیان شان را آزاد کرده اند، اما متاسفانه چیزی از این مذاکرات دستگیر حکومت و مردم نشده و اگر همین وضعیت ادامه پیدا کند چیزی دستگیرشان نخواهد شد.

سران جبهه اعتماد تصمیم دارند که خدمتگزار همه مردم افغانستان باشند و تمام مردم افغانستان را برای پیوستن به این جبهه دعوت می کنند. جبهه اعتماد احترام بسیاری برای اقلیت ها و همچنین زنان قائل است؛ این جبهه متعلق به قشر و طبقه خاصی نیست و برای عموم مردم افغانستان است و از همه برای پیوستن به این جبهه استقبال می کند.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *