وزیر داخله آلمان: مذاکرات با چند کشور برای اخراج پناهجویان افغانستانی جریان دارد

  • انتشار: ۷ اسد ۱۴۰۳
  • سرویس: اخبار مهاجرینبین المللتیتر 2
  • شناسه مطلب: 188618

نانسی فایزر؛ وزیر داخله آلمان اعلام کرد کرد که این کشور با کشورهای مختلف در حال «مذاکره محرمانه» برای اخراج مهاجران «جنایت‌کار» افغانستانی و سوری است.

خانم فایزر امروز یکشنبه، ۷ اسد در گفتگو با روزنامه آلمانی «بیلد ام زونتاگ» گفت که آلمان می‌خواهد به‌طور مداوم مجرمان خشونت‌طلب اسلام‌گرا را اخراج کند.

او افزود: «منافع آلمان اولویت اصلی من است. پولیس فدرال می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن از ایالت‌های مسوول در مورد این اخراج‌ها حمایت کند».

این مقام آلمانی تاکید کرد که هر کسی که حق ماندن در آلمان را ندارد باید خیلی سریع کشور را ترک کند.

در گزارش روزنامه بیلد ام زونتاگ همچنین آمده که وزارت خارجه آلمان در یک ارزیابی محرمانه به این نتیجه رسیده است که عملیات جنگی در مناطق مختلف سوریه در سطوح متفاوت ادامه دارد. مخالفان اخراج پناهجویان به گزارش سازمان ملل متحد استناد می‌کنند که می‌گوید شرایط بازگشت امن پناهجویان فراهم نیست.

با این حال ماریو فوگت؛ عضو کمیته اجرایی حزب اپوزیسیون سوسیال دموکرات آلمان می‌گوید: باید زمینه «اخراج به سوریه نه تنها برای مجرمان مساعد شود بلکه برای افرادی نیز فراهم شود که هیچ چشم‌اندازی برای ماندن ندارند».

پیش از این هم وزیر داخله و هم نخست‌وزیر آلمان چندین بار بر اخراج پناهجویان جنایت‌کار افغانستانی و سوری از این کشور تاکید کرده بودند. با این حال وزیر خارجه آلمان روز گذشته اعلام کرد که این تصمیم را «عملی» نمی‌داند و چالش‌های زیادی در برابر آن قرار دارد.

او گفت که با چنین اقدامی، «رژیم تروریستی طالبان» شرایط خود را برای پذیرش این مهاجران به آلمان دیکته خواهد کرد.

بحث در مورد از سرگیری اخراج‌ «پناهندگان مجرم» به‌ویژه به افغانستان پس از آن شدت گرفت که مرد ۲۵ ساله افغانستانی روز ۳۱ مه با چاقو به تجمع یک گروه راست‌گرا در شهر مانهایم حمله و ۷ نفر را زخمی کرد. ‏در این حمله یک افسر پلیس زخمی شد که بعدتر در بیمارستان درگذشت.

آلمان پس از تسلط طالبان نیمه ۲۰۲۱ – حدود ۲۶ هزار پناهجو از افغانستان را خارج کرد و در اکتوبر ۲۰۲۲، وزیر امور خارجه از حزب سبزها و نانسی فایزر؛ وزیر داخله از حزب حاکم سوسیال دموکرات آلمان توافق کردند که ماهانه هزار پناهجو در معرض خطر از افغانستان را بپذیرند اما این طرح پس از دو سال عملا اجرا نشده است.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟