ارزش بتکاین به ۱۰۰ هزار دالر رسید

  • انتشار: ۱۵ قوس ۱۴۰۳
  • سرویس: بین الملل
  • شناسه مطلب: 205433

براساس معاملات امروز بازار ارز دیجیتال، ارزش یک عدد بتکاین (BTC) در بازارهای مالی به ۱۰۰ هزار دالر رسیده است.

این بالاترین سقف ارزش بتکاین از زمان ورود آن به بازار ارز دیجیتال است.

این ارز رمزدار در اواخر ۲۰۲۳ میلادی حدود ۳۰ هزار دالر ارزش داشت.

بتکاین و برخی ارزهای کوچک دیگر، از جمله سولونا پس از برنده شدن دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، روند صعودی قوی را تجربه‌ کرده‌اند.

هم اکنون بیشتر معامله‌گران بزرگ در بازار ارز دیجیتال، از جمله برخی دولت‌ها در پی سرمایه‌ روی این ارز هستند.

برخی از کارشناسان مالی و تریدرهای مطرح پیش‌بینی کرده‌اند که بتکاین در آینده ظرفیت صعود تا سقف یک میلیون دالر و حتا بیشتر را نیز دارد.

این در حالی است که هم اکنون در مجموع حدود ۱۸ میلیون بتکاین استخراج شده است و این روند با استخراج تنها حدود سه میلیون بتکاین دیگر تا سال ۲۱۴۰ میلادی، به‌گونه کامل پایان می‌یابد.

میزان بتکاین قابل‌استخراج تنها ۲۱ میلیون در نظر گرفته شده است.

ارزش‌ مجموعی بتکاین‌ در بازارهای مالی به بیش از ۱.۷ تریلیون دالر می‌رسد.

اولین بتکاین در اواخر ۲۰۰۸ استخراج و در اوایل ۲۰۰۹ وارد بازارهای مالی شد.

در اوایل ارزش این ارز رمزردار کمتر از یک‌ دالر بود و براساس سنت محاسبه می‌شد.

در آن زمان یک استخراج کننده (ماینر) بتکاین تنها در بدل دریافت دو عدد پیتزا، حاضر شده بود که ۱۰ هزار بتکاین بپردازد و اکنون ارزش مجموعی آن حدود یک میلیارد دالر است.

تا هنوز بنیان‌گذار اصلی بتکاین‌ مشخص نیست، اما فردی زیر نام ساتوشی ناکاموتو به‌عنوان خالق بتکاین شناخته می‌شود که البته هویت واقعی وی نیز با ابهام روبه‌رو است.

قابل یادآوری است که بتکاین براساس حرکات بازار، پس از هر روند صعودی قوی، به‌تدریج روند نزولی را نیز برای گرفتن نقدینه‌گی بازار تجربه می‌کند.

این احتمال برای کسانی‌ که تازه می‌خواهند روی آن ترید یا سرمایه‌گذاری کنند، خطر از دست دادن سرمایه‌شان را به‌شدت افزایش می‌دهد.

پیش از این ارزش یک عدد بتکاین در ۲۰۲۱ به ۶۹ هزار دالر رسید، اما به سرعت تا حدود ۱۵ هزار دالر سقوط کرد و در آن زمان، سرمایه‌گذاران زیادی در افغانستان و سایر کشورها بسیار متضرر شدند.

گفتنی است که ترمپ و ایلان‌ ماسک از حامیان بتکاین شمرده می‌شوند، اما با این حال، ارزهای رمزدار دیجیتال با توجه به معامله مستقیم خریدار و فروشنده و احتمالاتی، از جمله گریز از پرداخت مالیات و زیر تاثیر قرار دادن ساختارهای مالی، از سوی بیشتر کشورهای به‌گونه قانونی رسمیت نیافته است.

این ارز رمزدار از مدت‌های به‌ این‌سو با تلاش برای تایید رسمی صندوق قابل معامله (ETF) خود در بازار معاملات جهانی، به‌دنبال رسمیت‌یابی است.

این صندوق نوعی از اوراق بهادار است‌که خریدوفروش قانونی‌ بتکاین را ممکن می‌سازد.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟