کیم جونگ اون برای آمریکا ضرب الأجل تعیین کرد

  • انتشار: ۲۴ حمل ۱۳۹۸
  • سرویس: سیاست
  • شناسه مطلب: 57288
کیم جونگ اون

رهبری کوریای شمالی گفت، ناکامی در مذاکرات با آمریکا خطر احیای تنش را افزایش داده و وی تنها تمایل دارد در صورتی بار دیگر با رئیس جمهوری آمریکا دیدار کند که ایالات متحده رویکردی مثبت داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری اطلس، کیم جونگ اون، رهبری کوریای شمالی گفت، تا پایان سال جاری میلادی برای آمریکا منتظر می‌ماند تا این کشور تصمیم بگیرد منعطف‌تر باشد.

وی در جریان سخنرانی در مجمع عالی خلق کوریای شمالی گفت: آنچه برای آمریکا ضرورت دارد، توقف راه کنونی ارزیابی و بودن در کنار ما با یک ارزیابی و محاسبه جدید است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و کیم جونگ اون دو بار در هانوی، ویتنام و نیز سنگاپور دیدار داشتند که این امر نشانه‌ای از حسن نیت است اما دو طرف نتوانستند به توافقی برای لغو تحریم‌ها و توقف برنامه‌های اتمی و موشکی کوریای شمالی دست پیدا کنند.

ترامپ روز پنجشنبه گفته بود که آماده است تا بار دیگر با رهبری کوریای شمالی دیدار کند اما رهبری کوریای شمالی در سخنرانی روز جمعه‌اش گفت که نتایج حاصل از نشست هانوی باعث شده تا وی استراتژی‌ای را که سال گذشته میلادی درباره توافقات بین‌المللی و گفت‌وگوها با آمریکا داشته، زیر سوال ببرد.

رهبری کوریای شمالی گفت: نشست هانوی سوالات زیادی را درباره این مساله به وجود می‌آورد آیا اقداماتی که ما در آن و بر اساس تصمیم استراتژیک گرفته‌ایم، درست است و به ما یک حس احتیاط را درباره این مساله می‌دهد که آیا آمریکا به واقع تلاش می‌کند تا روابط دو کشور را بهبود بخشد یا خیر. در هانوی، آمریکا برنامه‌ای کاملاً غیرقابل اجرا داشت و آماده دیدار رو در رو با ما و حل مشکلات نبود. با این تفکر، آمریکا نخواهد توانست ما را به آنچه لازم است، سوق دهد حتی اگر چندین بار دیگر ما گفت‌وگو کنیم. من باید تا پایان سال جاری میلادی برای تصمیم شجاعانه صبور باشم و صبر کنم.

رهبری کوریای شمالی همچنین ادامه داد، روابط شخصی‌اش با ترامپ هنوز خوب است اما اگر که قرار باشد نشست هانوی تکرار شود تمایلی برای نشست با او برای بار سوم ندارد.

به گزارش ایسنا، وی گفت: رهبران آمریکا به اشتباه باور دارند اگر فشار بر ما را حداکثری کنند، می‌توانند بر ما پیروز شوند. سیاست کنونی تحریم و فشار آمریکا شبیه این است که سعی کنیم بر آتش، نفت بریزیم. اگر تمایلات دو کشور لحاظ شود، در امضای توافقنامه تردید نمی‌کنم.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *