معاون سیاسی طالبان از اتحادیه اروپا خواست به این گروه کمک مالی کند

  • انتشار: ۱۹ عقرب ۱۴۰۳
  • سرویس: اقتصاد
  • شناسه مطلب: 201882

مولوی عبدالکبیر؛ معاون سیاسی رییس‌الوزرای طالبان در دیدار با رونیکا بوسویک پوهار؛ کاردار سفارت اتحادیه اروپا برای افغانستان خواستار کمک‌های مالی این اتحادیه به طالبان در بخش‌های انکشافی، مبارزه با مواد مخدر و درمان معتادان شد.

ارگ تحت کنترل طالبان در خبرنامه‌ای گفته‌است که معاون سیاسی رییس‌الوزرای این گروه امروز شنبه، ۱۹ عقرب با کاردار سفارت اتحادیه اروپا برای افغانستان دیدار کرده و ادعا کرده که این گروه از بودجه خود، «آبادی کشور را آغاز کرده» و در راستای خودکفایی اقتصادی تلاش می‌کند.

بر بنیاد خبرنامه، او همزمان خواستار کمک اتحادیه اروپا به افغانستان در زمینه‌های انکشافی، محو مواد مخدر، کشت بدیل، فرصت‌های کاری و درمان معتادان مواد مخدر شده‌ و گفته که کمک‌های بین‌المللی در این زمینه‌ها موثر واقع خواهد شد.

این مقام ارشد طالبان همچنین ادعا کرده که این گروه خواستار مناسبات مثبت با تمام کشورهای جهان است و در حال حاضر ۴۰ نمایندگی سیاسی در کشورهای جهان دارد و سفارت‌های خارجی نیز در افغانستان تحت کنترل طالبان افزایش یافته است. او افزوده که به طالبان به نگرانی‌های جهان در رابطه به تهدید از افغانستان رسیدگی کرده‌است.

ارگ تحت کنترل طالبان به نقل از کاردار سفارت اتحادیه اروپا برای افغانستان نوشته که اتحادیه اروپا در بخش‌های مختلف به کمک‌های بشری خویش به افغانستان ادامه می‌دهد و طرفدار حل مشکلات است.

او همچنین بر روابط اتحادیه اروپا و طالبان اشاره کرده و گفته که این اتحادیه تلاش می‌کند تا فعالیت‌های خود را در بخش‌های مورد نیاز به گونه موثر انجام دهد.

کاردار جدید اتحادیه اروپا برای افغانستان تا کنون با چند مقام دیگر طالبان نیز دیدار و گفتگو کرده و پیشتر وزارت اقتصاد طالبان خبر داده بود که او وعده کمک صد میلیون دالری به این گروه را داده‌است.

در همین حال برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند گفتگوهای اخیر کاردار سفارت اتحادیه اروپا و دیگر مقام‌های این اتحادیه با مقام‌های طالبان بر سر این است که ریچارد بنت؛ گزارشگر ویژه در امور افغانستان، جای خود را به فرد دیگری دهد که ممنوعیت سفر به افغانستان نداشته باشد.

منابع نزدیک به طالبان به رسانه‌ها گفته‌اند که همچنین پیشنهادهایی مبنی بر ارایه مشوق‌های مالی به طالبان مطرح شده تا این گروه از مواضع سخت‌گیرانه خود در زمینه‌های حقوق بشری عقب نشینی کند. این موضوعات از طرف منابع رسمی و مستقل دو جانب هنوز تایید نشده است.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟