سنتکام از حدود ۲۰۰ حمله علیه داعش خبر داد
- انتشار: ۲۷ سرطان ۱۴۰۳
- سرویس: بین الملل
- شناسه مطلب: 187414
ستاد فرمادهی مرکزی امریکا (سنتکام) اعلام کرده است که نزدیک به ۲۰۰ عملیات علیه داعش انجام شده است.
ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) با انتشار گزارشی اعلام کرد که نیروهای زیر نظر این فرماندهی در نیمه اول سال ۲۰۲۴ در مجموع ۱۹۶ عملیات علیه داعش انجام دادهاند که طی آن هشت فرمانده ارشد داعش کشته و ۳۲ عضو ارشد آن دستگیر شدهاند.
سنتکام میگوید که این اعضای ارشد، مسئولیت جذب نیرو، آموزش، قاچاق تسلیحات و طراحی حملهها در خارج از عراق و سوریه را بر عهده داشتهاند.
ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده در گزارش عملکرد خود در نیمه اول سال ۲۰۲۴، آورده است که نیروهای آمریکایی در همراهی ائتلاف بینالمللی ضد داعش، ارتش عراق و نیروهای دموکراتیک سوریه در مجموع ۱۹۶ عملیات علیه داعش انجام دادند که از این میان ۱۳۷ عملیات در عراق انجام شده و ۵۹ عملیات در سوریه صورت گرفته است.
بر اساس این گزارش، در عملیاتهای داخل خاک عراق ۳۰ عضو داعش کشته و ۷۴ ستیزهجوی این گروه دستگیر شدهاند و در سوریه نیز ۱۴ عضو این گروه کشته و ۹۲ عضو آن بازداشت شدهاند.
در این گزارش با اشاره به وجود دستکم ۲۵۰۰ عضو دیگر این گروه در میان شهروندان عادی، گفته شده ادامه عملیات برای یافتن این افراد برای شکست نهایی داعش ضرورت دارد.
بیانیه سنتکام همچنین با اشاره به وجود ۹ هزار عضو زندانی داعش در سوریه و بیش از ۴۳ هزار نفر از در دو اردوگاه الهول و الروج در سوریه به لزوم فرآیند بازپروری و بازجذب این افراد به جامعه اشاره شده است.
سازمان ملل پیشتر گزارش داده بود که افغانستان تحت نظارت طالبان به مکانی امن برای گروههای تروریستی تبدیل شده است.
این گزارش نسبت به وضعیت امنیتی ایران، پاکستان و سایر کشورهای منطقه آسیای میانه در پی خروج اعضای داعش خراسان از افغانستان ابراز نگرانی شده است.
بر اساس پانزدهمین گزارش گروه نظارتی سازمان ملل متحد در مورد داعش، القاعده و طالبان، اخیرا گروه داعش خراسان دامنه فعالیت خود را به روسیه گسترش داده و مسوولیت انجام چند حمله مرگبار را به عهده گرفته است.
این گزارش همچنین گفته که اکنون بزرگترین گروه «تروریستی» در افغانستان، گروه «طالبان پاکستان» است.
در این گزارش ضمن تایید ادعای کابل مبنی بر اینکه عملیاتهایش پرسنل کلیدی داعش را به آن سوی مرزهای افغانستان سوق داده، نسبت به تاثیر این جابجایی بر وضعیت امنیتی پاکستان، ایران و سایر کشورهای آسیای مرکزی ابراز نگرانی شده است.
نظرات(۰ دیدگاه)