رهبر انصارالله: در صورت ادامه تجاوز امریکا، حملات ما گستردهتر می شود
- انتشار: ۲۸ حوت ۱۴۰۳
- سرویس: بین المللتیتر 2
- شناسه مطلب: 218334

عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن دوشنبه شب در سخنرانی خود تأکید کرد: اگر امریکا به تجاوز خود علیه کشور ما و حمایت از دشمن صهیونیستی ادامه دهد، حملات ما گسترده تر می شود.
به نقل از شبکه المسیره یمن، وی با بیان این که “حضور مردم ما در سرکها، تأکید میکند که ملت فلسطین تنها نیست. “، خاطرنشان کرد: ملت یمن هرگز نخواهد پذیرفت که دشمن صهیونیستی، ملت فلسطین را هدف قرار دهد.
الحوثی افزود: حضور گسترده مردم یمن در راهپیماییهای امروز، پیامی واضح به ملت فلسطین و نشانهای از ایستادگی در برابر تجاوز امریکا است.
وی با اشاره به این که “پس از درگیری نیروهای مسلح ما با ناو هواپیمابر امریکایی، این ناو به دورترین نقطه شمال دریای سرخ، در فاصله یکهزار و ۳۰۰ کیلومتری عقبنشینی کرده است”، افزود: نیروهای مسلح ما، حمله متجاوزانه دشمنان به کشور را دفع کردند.
الحوثی با تأکید بر این که “در برابر این حضور میلیونی و باعظمت ملت عزیزمان، بار دیگر به امریکا هشدار میدهیم”، خاطرنشان کرد:اگر امریکا به تجاوز خود علیه کشور ما و حمایت از دشمن صهیونیستی ادامه دهد، ما نیز گزینههای بیشتری برای مقابله با آن داریم.
رهبر انصارالله یمن با اشاره با این که “امریکا باید از پیام قوی و روشن ملت ما که بر ثبات و پایبندی آن به مواضعش تأکید دارد، درس بگیرد”، تأکید کرد: گزینههایی در اختیار داریم که برای امریکا دردناکتر و آزاردهندهتر خواهد بود.
رهبر انصارالله یمن اظهار کرد:ممنوعیت دریانوردی کشتیهای اسرائیلی، نخستین گام ما بود؛ اما اگر قحطی در غزه شدت یابد، ما نظارهگر نخواهیم ماند و اقداماتمان محدود نخواهد بود.
الحوثی تأکید کرد: اصرار دشمن صهیونیستی بر جلوگیری از ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه، تجاوزی آشکار و جنایتی وحشیانه است که نمیتوان در برابر آن سکوت کرد.
رهبر انصارالله در پایان افزود:معیار ما در اتخاذ مواضع، مسئولیتهای دینی، ایمانی و اخلاقی ما است و آنچه در توان داریم، انجام خواهیم داد.
اظهارات الحوثی ساعاتی پس از حمله مجدد امریکا به غرب یمن صورت گرفته است.
پیشتر ۲۵ اسفند نیز جنگندهها و بمبافکنهای امریکا و انگلیس مناطقی از شهرهای صنعاء و صعده یمن را هدف حملات خود قرار دادند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده این حمله مناطق مسکونی و زیرساختهای غیرنظامی یمن را تخریب و برق بخشهای گستردهای از این شهرها را قطع کرده است. تا لحظه تنظیم این گزارش، رسانهها تعداد شهدا و مجروحان در شهرهای صنعاء و صعده را به ترتیب ۲۴ غیرنظامی شهید و ۲۳ مجروح و در منطقه قُحزه در شمال یمن، ۱۰ شهید و ۱۹ مجروح گزارش کردهاند که بیشتر آنها زن و کودک هستند.
ایالات متحده امریکا مدعی است که این حملات به منظور مقابله با حملات ارتش یمن و انصارالله به کشتیهای امریکایی و غربی از دریای سرخ است اما انصارالله تاکید دارد که هرگونه حمله به کشتیها در پاسخ به حملات نیروهای امریکایی بوده و ارتش یمن از تمامیت ارضی این کشور دفاع کرده است.
پایگاههای نظامی ایالات متحده امریکا در عراق و سوریه از ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۲۵ ماه میزان ۱۴۰۲) در پی جنگ بی امان اسرائیل علیه مردم غزه و به تلافی این حملات و برای پایان دادن به آن، هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفتند.
گروههای مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) از جمله در عراق و سوریه و نیز نیروهای یمنی به دنبال اقدام رژیم اسرائیل در تلافی عملیات طوفان الاقصی و بمباران نوار غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بودند که پایگاههای امریکا در منطقه را مورد هدف قرار خواهند داد.
دولت «جو بایدن» در سال ۲۰۲۱ و با هدف تسهیل در مذاکرات صلح یمن، نام جنبش انصارالله را از فهرست تروریستی واشنگتن خارج کرده بود. اما در پی گسترش جنگ غزه و دفاع نیروهای مقاومت در برابر اسرائیل، سال ۲۰۲۴، دستور داد تا «حوثیها» بهعنوان یک نهاد ویژه تروریستی جهانی (SDGT) شناسایی شوند ولی از ثبت مجدد آنها به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی (FTO) خودداری کرد.
دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا دوباره این گروه را به فهرست سازمان های به اصطلاح تروریستی خارجی بازگرداند و وزیر خارجه امریکا ۱۴ ماه حوت ۱۴۰۳ اعلام کرد: وزارت امور خارجه یکی از نخستین وعدههای رئیسجمهور ترامپ هنگام به عهده گرفتن سمت خود را تحقق میبخشد و خوشحالم که اعلام کنم وزارت امور خارجه، انصارالله را که به عنوان حوثیها شناخته میشود، به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی معرفی کرده است.
مارکو روبیو وزیر خارجه ترامپ مدعی شد: همانطور که رئیسجمهور ترامپ در دستور اجرایی شماره ۱۴۱۷۵ بیان کرده است، «فعالیتهای حوثیها تهدیدی برای امنیت غیرنظامیان و پرسنل امریکایی در خاورمیانه، ایمنی نزدیکترین شرکای منطقهای ما، و ثبات تجارت دریایی جهانی به شمار میرود.»
نظرات(۰ دیدگاه)