اوچا: فقط ۱۲.۳ درصد بودجه امسال تامین شده است

  • انتشار: ۳۰ ثور ۱۴۰۴
  • سرویس: اقتصادتیتر 1
  • شناسه مطلب: 226735

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان ملل متحد «اوچا» اعلام کرده است که تاکنون تنها ۱۲.۳ درصد بودجه کمک‌های بشردوستانه سال جاری برای افغانستان تامین شده است.

دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری سازمان ملل متحد (اوچا) با نشر گزارش دوماهه‌اش (از جنوری تا ۲۸ فبروری) که به تازگی منتشر کرده، می‌گوید که در طی این مدت، از ۲.۴۲ میلیارد دالر بودجه مورد نیاز سال ۲۰۲۵ میلادی، تنها ۱۲.۳ درصد آن تامین شده و بقیه ۲.۱۲ میلیارد دالر همچنین از سوی کشورهای کمک‌کننده پرداخت نشده است.

در همین حال اوچا گفته که در این مدت به ۷.۱ میلیون تن در کشور کمک توزیع شده است؛ اما این کمک‌ها با ترکیبی از بودجه جدید و سال گذشته با کمک ۲۹۶ میلیون دالری امریکا تامین شده است.

در این میان و بربنیاد این گزارش، تنها ۸۹ درصد نیازمندان، تنها کمک‌های غذایی دریافت کرده‌اند که نشان‌دهنده میزانی است که کمک‌های غذایی همچنان منجر به ارقام کلی پاسخ‌دهی می‌شود و همچنین بر میلیون‌ها نفری که برای اطمینان از برآورده شدن کافی نیازهای‌شان به چندین دور کمک در طول سال نیاز دارند، سایه می‌اندازد.

در این گزارش آمده است که بر اساس توافق‌نامه‌های جهانی با اوچا، برخی از آژانس‌ها به‌روزرسانی‌های بودجه خود را به خدمات ردیابی مالی (اف‌تی‌اس) در سه ماهه دوم سال گزارش می‌دهند.

در نتیجه، سطوح بودجه با دقت بیشتری در بررسی‌های اجمالی نظارت بر پاسخ در این دوره منعکس خواهد شد. علاوه بر این، کاهش بودجه امریکا که در جنوری اعلام شد مدتی طول می کشد تا دردر خدمات ردیابی منعکس شود.

دفتر هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد می‌گوید که همکاران این سازمان به تمرکز تلاش‌ها بر روی ارائه پشتیبانی یکپارچه‌تر در راستای ماهیت و مقیاس نیازهای چندبخشی که از طریق یک تمرین تجزیه و تحلیل شکاف‌ها هر دو سال یکبار، محاسبات افزایش دسترسی بین بخشی و شفافیت بیشتر در داده‌های دسترسی، از جمله تفکیک توزیع غذا بر اساس دورهای کمک، مشخص می‌شود، ادامه خواهند داد.

اوچا افزوده است که در زمینه ادامه نیازهای بشردوستانه و پیچیدگی عملیاتی، توانایی جامعه بشردوستانه برای ادامه ماندن و ارائه کمک‌های نجات دهنده مشروط به بودجه کافی و منعطف، سیستم‌های مالی، تضمین ایمنی امدادگران و پاسخ اصولی بشردوستانه خواهد بود.

به باور این سازمان این شامل حصول اطمینان از این‌که زنان می‌توانند به کمک‌ها و خدمات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند و زنان کارمند بشردوستانه افغانستان می‌توانند به طور ایمن، معنادار و جامع در واکنش شرکت کنند، خواهد بود.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *