اقامه دعوای یک شاروال مسلمان علیه حکومت در ایالت نیوجرسی امریکا

  • انتشار: ۲۸ سنبله ۱۴۰۲
  • سرویس: بین الملل
  • شناسه مطلب: 153605

محمد خیرالله، یک شاروال مسلمان در ایالت نیوجرسی ایالات متحده که در اوایل سال روان میلادی از اشتراک در مراسمی در قصر سفید منع شده بود، علیه حکومت امریکا اقامهٔ دعوا کرده است.

به نقل از رسانه‌های امریکایی، افزون بر خیرالله که برای پنجمین بار به حیث شاروال ساحهٔ پارک پراسپیک ایالت نیوجرسی انتخاب شده است، ۱۱ مسلمان دیگر نیز به دلیل مشابه، اقامه دعوا کرده اند.

قصر سفید در ماه می سال روان میلادی شماری از مقامات انتخابی مسلمان را برای اشتراک در مراسم عید دعوت کرده بود، اما اندکی قبل از آغاز این مراسم، به خیرالله گفته شد که وی نمی‌تواند وارد محوطهٔ قصر سفید شود.

مقام‌های قصر سفید تا حال توضیح نداده اند که چرا مانع ورود خیرالله به قصر سفید شدند،‌ اما اقامهٔ دعوای جدید که توسط خیرالله و ۱۱ نفر دیگر مطرح شده است، ادعا می‌کند که وی به دلیلی که نامش بین سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲ درج فهرست نظارت بر تروریزم شده است، از ورود به قصر سفید منع شده است.

در این اقامهٔ دعوا آمده است که با آنکه نام خیرالله در اگست ۲۰۲۲ میلادی از این فهرست حذف شد، اما مسوولان محافظت ریاست جمهوری امریکا، هنوز هم نام وی را در فهرست خود دارند و این کار به خاطر آسیب رساندن و بدنام کردن خیرالله صورت گرفته است.

این اقامهٔ دعوا از سوی شورای روابط اسلامی امریکا، یک گروه حامی مسلمانان، در مقابل ۲۹ ادارهٔ فدرال به شمول وزارت عدلیهٔ ایالات متحده، ادارهٔ تحقیقات فدرال ایالات متحده یا اف‌بی‌ای و ادارهٔ امنیت ترانسپورت امریکا صورت گرفته است.

در این اقامهٔ دعوا ا ادعا شده است که هشت شهروند امریکا، سه مسلمان که دارندهٔ اقامت دایمی یا گرین کارت امریکا استند و یک پناهنده به دلیل مسلمان بودن درج فهرست نظارت تروریزم شده اند.

هانا مولن‌، وکیل مدافع آنان، در مصاحبه‌ با صدای امریکا گفت که همه موکلین‌اش درج فهرست نظارت تروریزم فدرال قرار گرفته اند،‌ اما نه به ارتباط جرایم مرتبط به تروریزم بر آنان تحقیق صورت گرفته و نه در این ارتباط محکوم شده اند.

به گفتهٔ‌ مولن، حکومت فدرال هیچ دلیلی ندارد که موکلین‌اش را مظنون اعمال تروریستی بداند و آنان فقط به دلیل مسلمان بودن شان، درج این فهرست شده اند.

ادارهٔ تحقیقات فدرال ایالات متحده می‌گوید که فهرست نظارت تروریزم شامل «افرادی است که به صورت معقول مظنون به دخالت در اعمال تروریزم و فعالان مرتبط به تروریزم اند.»

مقامات اف‌بی‌آی همچنین گفته اند که شریک ساختن این فهرست با سایر ادارات دولتی «مردم امریکا را در مصوونیت نگه می‌دارد.»

بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر درج فهرست نظارت تروریزم شده اند. حکومت ایالات متحده می‌گوید که این افراد یا تروریست استند و یا مظنون به اعمال تروریستی.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *