کمیته بینالمللی نجات خواهان تجدید نظر امریکا درباره قطع حمایت از پناهجویان افغانستانی شد
- انتشار: ۲۴ ثور ۱۴۰۴
- سرویس: اخبار مهاجرینسیاست
- شناسه مطلب: 226065

کمیته بینالمللی نجات خواهان تجدید نظر امریکا برای پایان دادن به وضعیت حفاظت موقت افغانستانیها شده و از دولت ترامپ خواست در تصمیم خود برای پایان دادن به وضعیت حفاظت موقت شهروندان افغانستان تجدید نظر کند.
کمیته بینالمللی نجات، روز سهشنبه، ۲۳ ثور از دولت ترامپ خواست در تصمیم خود برای پایان دادن به وضعیت حفاظت موقت شهروندان افغانستان تجدید نظر کند. این تصمیم راه را برای اخراج پناهجویان افغانستانی که در امریکا پناهندگی دریافت نکرده اند، باز میکند.
این سازمان در بیانیهای با ابراز نگرانی شدید از تصمیم حکومت دونالد ترامپ برای لغو حفاظت موقت شهروندان افغانستان، هشدار داد که اجرای این تصمیم میتواند هزاران پناهجوی افغانستانی را در معرض اخراج قرار دهد.
در همین حال، وزارت امنیت داخلی امریکا روز گذشته اعلام کرد که وضعیت حفاظت موقت برای شهروندان افغانستان را لغو میکند. این وزارت مدعی شد که شرایط در افغانستان بهبود یافته و شهروندان این کشور دیگر واجد شرایط حفاظت موقت نیستند.
اما هانس ون در ورد، از مسئولان کمیته بینالمللی نجات، گفته: «ما عمیقاً از تصمیم وزارت امنیت داخلی ایالات متحده برای پایان دادن به وضعیت حفاظت موقت برای افغانستانیهای ساکن این کشور نگران هستیم.»
او تاکید کرده که افغانستان همچنین با بحران انسانی شدیدی دستوپنجه نرم میکند و در فهرست کشورهای دچار بحرانهای اضطراری کمیته بینالمللی نجات برای سال ۲۰۲۵ قرار دارد.
او هشدار داد: «بازگرداندن افغانستانیها به کشوری که ۵۰ درصد جمعیت آن به کمکهای بشردوستانه نیاز دارند، پیامدهای ویرانگری خواهد داشت.»
او افزود: «لغو حفاظت موقت نهتنها به افرادی که برای امنیت و حفاظت به آن وابستهاند آسیب میرساند، بلکه به جامعه امریکا که از حضور و مشارکت این افراد بهرهمند میشوند نیز لطمه میزند.»
تصمیم لغو حفاظت موقت از شهروندان افغانستان در ایالات متحده در راستای سیاست مهاجرتی دونالد ترامپ صورت گرفته است. دونالد ترامپ با برگشت به کاخ سفید، محدودیتهای گستردهای را بر پناهندگان شماری از کشورها اعمال کرده است.
حکومت جدید امریکا همچنین روند تخلیه همکاران سابق نیروهای امریکایی از افغانستان را متوقف کرده است. این تصمیم سبب شده که هزاران نفر در داخل کشور و شماری از کشورهای همسایه و منطقه با بیسرنوشتی روبرو شوند.
نظرات(۰ دیدگاه)