نشست مشترک طالبان، یوناما و نهادهای مددرسان برگزار شد

  • انتشار: ۱ ثور ۱۴۰۴
  • سرویس: اخبار مهاجریناقتصاد
  • شناسه مطلب: 222965

وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان طالبان اعلام کرده که نشست مشترکی میان این مقام‌های این گروه، یوناما و نهادهای مددرسان بین‌المللی به هدف یافتن راه‌های رسیدگی به چالش‌های مهاجران برگزار شده است.

وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان طالبان امروز دوشنبه، ۱ ثور با نشر خبرنامه‌ای اعلام کرده که نشست مشترکی میان این مقام‌های این گروه، یوناما و نهادهای مددرسان بین‌المللی به هدف یافتن راه‌های رسیدگی به چالش‌های مهاجران برگزار شده است.

بر اساس خبرنامه، این نشست به ریاست مشترک وزارت مهاجران و عودت‌کنندگان طالبان و یوناما برگزار شده است.

عبدالکبیر، سرپرست وزارت مهاجرین طالبان در این نشست با اشاره به پیامدهای چند دهه جنگ در افغانستان گفته است که میلیون‌ها تن به دلیل درگیری‌ها آواره یا ناچار به مهاجرت شده‌اند.

او با انتقاد از اخراج اجباری مهاجران از پاکستان، این اقدام را «غیرقابل قبول» خوانده و هشدار داده است که چنین رفتارهایی می‌تواند به ایجاد نفرت میان دو کشور منجر شود.

او تأکید کرده که نهادهای بین‌المللی باید تمرکز خود را بر حمایت از مهاجران و بی‌جاشدگان داخلی در داخل افغانستان بگذارند. او همچنین از جامعه جهانی خواست برای ادغام مهاجران، بازسازی سرپناه‌ها و فراهم‌سازی خدمات اساسی کمک‌های بیشتری ارائه کنند.

در این نشست، اندریکا راتواته، معاون نماینده ویژه سازمان ملل در افغانستان، گفته است که از اواخر سال ۲۰۲۳ تاکنون نزدیک به ۸۰۰ هزار مهاجر از پاکستان به کشور بازگشته‌اند.

او با ارائه آماری از کمک‌های ملل متحد گفت که در سال گذشته، مجموعاً ۱۸۳ میلیون دالر در بخش کمک‌های بشردوستانه به مهاجران و بی‌جاشدگان داخلی افغانستان اختصاص یافته است.

راتواته افزوده که سازمان ملل و نهادهای وابسته به آن به حمایت از مهاجران ادامه خواهند داد و برنامه‌های جدیدی برای رفع نیازهای آنان در دست اجرا دارند.

وزارت مهاجرین طالبان همچنین گفته که نمایندگانی از وزارت‌های صحت عامه، اقتصاد، زراعت، معارف، شهرسازی و مسکن، انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، اداره ملی مبارزه با حوادث، هلال احمر افغانستان و اداره احصائیه و معلومات زیر اداره طالبان نیز در این نشست حضور داشتند.

براساس خبرنامه طالبان، در این نشست بر ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر با نهادهای بین‌المللی تأکید شده و درباره خدمات و طرح‌های مربوط به مهاجران، اطلاعاتی ارائه شده است.

این در حالی‌است که مرحله دوم اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان آغاز شده و تا کنون هزاران مهاجر افغانستانی از این کشور اخراج شده‌اند.

ایران نیز اخراج مهاجران افغانستانی بدون مدرک را افزایش داده و روزانه صدها مهاجر از سوی پولیس این کشور بازداشت و به کشور برگشت داده می‌شوند.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *