روز قدس، نماد عدالت خواهی

  • انتشار: ۸ حمل ۱۴۰۴
  • سرویس: تیتر 2دیدگاه
  • شناسه مطلب: 219735

۱. آخرین جمعه رمضان امسال است و روز قدس.
برای من روز قدس از این جهت مهم است که نماد مبارزه با بیعدالتی است.
ملتی در سرزمین خود، توسط عده ای غاصب، بیش از هفتاد سال است که به گروگان گرفته شده اند و این گروگان گیری در یکسال و نیم گذشته به جنایت علیه بشریت تبدیل شده و قدرتمندان عالم هم، با زورگویی و قلدری، می‌خواهند غاصب را ذیحق و مظلوم را متجاوز جا بزنند.

نمیشود که ما دنبال تحقق عدالت برای خودمان باشیم، اما ذبح عدالت در حق دیگران را در سکوت، پشت سر بگذاریم.

اگر به دنبال اجرای عدالت در افغانستان هستیم، لاجرم این عدالت را باید برای همه انسان‌ها و از جمله مردم فلسطین هم بخواهیم.

با این حساب، روز قدس‌که نماد عدالت خواهی در برابر یک ظلم آشکار است، نمی‌تواند برای من مهم نباشد.
انا #علیالعهدیا_قدس.

۲. برای شخص من، میزان همراهی با آرمان های عدالت‌خواهانه و یا همراهی با تجاوزگران، یکی از خط کش های تشخیص دوست و‌دشمن است.
با این مبنا، هرکسی که با اشغالگری و کودک کشی مسأله ندارد، در عداد دوستان نیست حتی اگر سروصدای اسلام خواهی ظاهری انها، گوش فلک را کر کرده باشد.
فرقی هم نمیکند که کسی، چشم خود را بر جنایات بیشمار غزه ببندد، یا بر کشتن غیرنظامیان بیگناه در یمن یا بر جنایات طالبان در افغانستان.

همه این وقایع، جنس شان یکیست و کسی که به دنبال عدالت است، ناچارا باید از یک عینک برای دیدن همه این وقایع استفاده کند.

از این منظر، همراهی اردوغان در ترکیه با اشغالگران و جانیان، به همان اندازه قبیح است که سکوت جولانی در سوریه نسبت به تجاوزگری اشغالگران و تلاش او برای کشتار هم‌وطنان علوی اش.
و صد البته، توجیه عملکرد جانیان در فلسطین و سوریه هم به همان اندازه زشت و ناپسند است که تلاش عده ای، برای تطهیر طالبان از جنایت و ستمگری، زشت و ناپسند و غیر قابل دفاع بود.

۳. اخیرا، تعدادی از لیدرهای پروژه تطهیر طالبان که مدعی امت گرایی اسلامی هستند و در ابتدای وقایع سوریه، کمر به تطهیر تحریر الشام بسته بودند، تلاش برای تطهیر برخی از حکومت های منطقه و از جمله حکومت ترکیه را کلید زده اند.

من باورم این نیست که چند سال حضور این افراد در متن تحولات منطقه، هنوز هم ذهن آنها را نسبت به ابعاد امنیتی و استخباراتی رویدادها، باز و‌ روشن نکرده باشد.

اگر هنوز هم این عده، به این فهم نرسیده اند که مبنای تشخیص دوست و دشمن، عملکرد آنها در صحنه است نه شعارهای دروغین، و با همین منطق، اردوغان و تحریرالشام و طالبان و القاعده را، جنبش های اصیل اسلامی منطقه میدانند، باید اذعان کرد که این افراد، فریب خورده هم نیستند، بلکه عوامل اصلی فتنه و نفاق اند.

سید احمد موسوی مبلغ

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *