حقانی: تلاش‌های جدی در سطح رهبری برای اصلاحات جریان دارد

  • انتشار: ۷ جوزا ۱۴۰۴
  • سرویس: سیاست
  • شناسه مطلب: 227753

سراج‌الدین حقانی؛ وزیر داخله طالبان ضمن تاکید بر اولویت‌دهی به «نظام اسلامی» توسط ادارات این گروه، گفت که تلاش‌های جدی در سطح رهبری برای اصلاحات در جریان است.

سراج‌الدین حقانی؛ وزیر داخله طالبان در سمینار اصلاحات و ظرفیت‌سازی خطاب به روسای اداره‌های این گروه گفته است که جایگاه «نظام اسلامی» باید بالاتر از منافع، خواسته‌ها و مواضع شخصی اعضای این گروه باشد.

او همچنین گفته است که در سطح رهبری این گروه، تلاش‌های جدی و مستمر برای اصلاحات جریان دارد.

وزیر داخله طالبان گفته است که «تلاش‌های جدی و مستمر در سطح رهبری در زمینه‌های اصلاحات، ساده‌سازی امور اداری، استانداردسازی خدمات عمومی و ایجاد یک چارچوب قانونی صحیح در جریان است».

حقانی افزوده که ملا هبت‌الله آخوندزاده؛ رهبر این گروه «شب و روز» به صورت خستگی‌ناپذیر برای تقویت «نظام اسلامی»، اجرای اصلاحات، گسترش خدمات عمومی و تضمین قوانین اصولی تلاش می‌کند.

وزیر داخله طالبان این اظهارات را در مراسم «اختتامیه سمینار اصلاحات و ظرفیت‌سازی» که به ابتکار ریاست امور و ریاست اصلاحات اداری برای روسای دفاتر وزارتخانه‌ها برگزار شده بود، بیان کرده است.

آقای حقانی در این مراسم از مقام‌های دولتی این گروه خواست که با مراجعین خود به خوبی رفتار کنند.

او گفت: «شما مجری تصمیمات دولت هستید. مردم به درهای شما می‌آیند. رابطه بین ملت و دولت از طریق شما تقویت می‌شود. شما باید به موقع و با صداقت و تعهد پاسخگوی مشکلات مردم باشید و صادقانه نماینده آن‌ها و نظام باشید.»

وزیر داخله طالبان همچنین بر لزوم ارتقای ظرفیت کارکنان اداری دولت تحت کنترول این گروه تاکید کرد.

حقانی گفت که «آموزش اداری نقطه ضعف نیست بلکه مایه افتخار است. همیشه باید برای یادگیری و پیشرفت حرفه‌ای تلاش کرد. به اشتراک گذاشتن تجربیات با یکدیگر، همکاری و بهبود مستمر کارها کلید کیفیت ارائه خدمات بهتر هستند.»

آقای حقانی که گفته می‌شد از سیاست‌‌های ملا هبت‌الله؛ رهبر طالبان ناراضی است در این اظهارات خود گفته است که در صورت وجود «پیچیدگی»، باید از سوی رهبران و مقام‌های بالاتر شفاف‌سازی شده و وضاحت داده شود.

وزیر داخله طالبان در حالی از تلاش برای اصلاحات سخن می‌گوید که محدودیت اجتماعی فزاینده بر زنان، از سوی این گروه وضع شده است.

دختران و زنان از آموزش در صنف‌های بالاتر از ششم منع شده‌اند و دسترسی آن‌ها به بازار کار و اقتصاد نیز محدود شده است.

نظرات(۰ دیدگاه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *