سرویس دیدگاه

روز قدس، نماد عدالت خواهی

۱. آخرین جمعه رمضان امسال است و روز قدس.
برای من روز قدس از این جهت مهم است که نماد مبارزه با بیعدالتی است.
ملتی در سرزمین خود، توسط عده ای غاصب، بیش از هفتاد سال است که به گروگان گرفته شده اند و این گروگان گیری در یکسال و نیم گذشته به جنایت علیه بشریت تبدیل شده و قدرتمندان عالم هم، با زورگویی و قلدری، می‌خواهند غاصب را ذیحق و مظلوم را متجاوز جا بزنند.

آیا پروژه مشترک طراحی شده؟!

به نظر می‌رسد حذف نام سراج‌الدین حقانی از فهرست افراد تحت تعقیب ایالات متحده، پیش از هرچیزی، می‌تواند پیام آشکار به ملا هبت‌الله آخوندزاده باشد.

خلیل‌زاد در نقش تسهیل گر

خلیل‌زاد هیچ سمت رسمی در دولت ترامپ ندارد، اما در کنار آدم بولر، نماینده ویژه رئیس‌جمهور امریکا در امور زندانیان آمریکایی به کابل سفر کرده و در جلسات رسمی با طالبان حضور یافته است.

زمان بازپس گیری جغرافیا

به نظر می‌رسد که در کشاکش رقابتهای درون گروهی طالبان، کفه ترازو، به نفع ملاهبه الله در حال سنگین تر شدن است.

خر، همان خر قبلیست

آیا این محفل، برای شیعیان هم مفید است و تامین کننده منافغ آنهاست؟ یا حماقتی است که در تداوم کج فهمی ها و ندانم کاری های پیشین، توسط عده ای مزدور پروژه بگیر  روی داده است؟

سیاست بازگشت

سفر آقای سیاف به تهران، یک‌ اتفاق نادر‌ و تا حد زیادی بهت آور است. درست به همان اندازه که اولین سفر ملابرادر به تهران، موجب بهت شده بود یا خبر سفر ملااختر منصور به ایران، تعجب را برانگیخته بود.

نمایش دوستان یا همایش نخبگان

هر شخص حقیقی وقتی مراسم یا مهمانی برگزار می‌کند، دوستان و خویشاوندان خود را دعوت می‌کند؛ چه آن‌ها باسواد باشد و چه بی‌سواد و لزومی نمی‌بیند که به دنبال دانشمندان یا فرهیختگان شهر بگردد.

نسبت ما با ظهور

از میان معیارهای مهدوی بودن، شاید بتوان«ستم ستیزی» را اصلی ترین ویژگی پیروان آخرین ذخیره الهی بر زمین دانست.