القاعده حامیان خود را برای فراگیری آموزش‌های نظامی به افغانستان فراخواند

  • انتشار: ۲۰ جوزا ۱۴۰۳
  • سرویس: تیتر 1سیاست
  • شناسه مطلب: 184160

سیف‌العدل که گمان می‌رود رهبر کنونی القاعده باشد، در آخرین شماره جزوه‌های منتشرشده توسط رسانه مرکزی القاعده «السحاب» زیر عنوان «این غزه است: جنگ هستی است، نه جنگ مرزی»، از حامیان خود خواسته است تا برای فراگیری آموزش‌های نظامی به افغانستان زیر سلطه طالبان مهاجرت کنند.

لانگ‌ور ژورنال، شنبه‌شب، ۱۹ جوزا، به نقل از این جزه منتشرشده توسط رسانه القاعده گزارش داده که سیف‌العدل «واضح ترین» و «آشکارترین» فراخوانی را به جنگ‌جویان خارجی حامی این گروه برای پیوستن به صفوف القاعده در افغانستان پس از تسلط دوباره طالبان بر کشور ارایه کرده است.

رهبر القاعده در این جزوه نگاشته است که مسلمانان باید به طالبان در افغانستان به‌عنوان «قهرمانان» و الگویی برای ساختن «دولت‌های اسلامی» ببینند.

براساس این گزارش، پیام عدل با نام مستعار سالم الشریف، افغانستان را رسماً به‌عنوان یک پناهگاه امن برای القاعده و برنامه‌های آینده آن معرفی کرده است.

عدل گفته است: «به صراحت می‌گویم که مردم وفادار امت علاقه‌مند به تغییر باید به افغانستان بروند، از شرایط آن بیاموزند و از تجربیات امارت اسلامی [طالبان] بهره ببرند.»

وی در این فراخوان تاکید کرده است که حامیان القاعده باید پیش از حمله بر اهداف «صهیونیستی» و غربی برای کسب آموزش، تجربه و دانش به افغانستان سفر کنند.

رهبر القاعده تصریح کرده است: «ادامه نسل‌کشی در غزه از ملت‌های اسلامی می‌خواهد که به تمام منافع صهیونیست‌ها، چه غربی و چه یهودی در تمام سرزمین‌های اسلامی ضربه بزنند.»

عدل خاطرنشان کرده است: «واکنش مناسب به جنایات دشمنان با عمل است، نه با گفتار. ۱۱ سپتامبر، جنگ در افغانستان و حمله ۷ اکتبر بر اسراییل همه نمونه‌های بزرگی از این موضوع هستند.»

رهبر القاعده همچنان در این جزوه بدون ارایه جزییات بیشتر از برخی اقدامات حامیان این گروه در کشورهای غربی توصیف کرده است.

عدل اذعان کرده است: «دشمنان در هر سطحی وجود دارند. پاسخ القاعده به جنگ جاری در غزه، متفاوت خواهد بود و به شیوه‌ای متناسب با نقش هر یک از طرفین در درگیری انجام می‌شود.»

وی از مسلمانان ساکن کشورهای‌ غربی خواسته است تا با مهاجرت به افغانستان از رژیم طالبان حمایت مالی کنند.

رهبر القاعده بر لزوم ارتباط و تبادل تجربیات نظامی میان شاخه‌های مختلف این گروه در سرتاسر جهان تاکید کرده و افزوده است که آنان باید از یک‌دیگرشان در میدان‌های نبرد حمایت کنند.

گمان می‌رود عدل جانشین ایمن الظواهری، آخرین رهبر القاعده باشد که در ۳۱ جولای ۲۰۲۲ در پی حمله هواپیماهای بدون سرنشین امریکا بر خانه امن مربوط به طالبان در کابل کشته شده بود.

این خانه توسط سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله طالبان و دو مقام ارشد دیگر این گروه اداره می‌شد.

با گذشت نزدیک به دوسال نه القاعده و نه طالبان مرگ الظواهری را تایید نکرده‌اند.

شبکه حقانی به دلیل روابط نزدیکش با القاعده در فهرست سازمان‌های «تروریستی خارجی» قرار دارد.

این در حالی است که برپایه گزارش‌های تیم نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل متحد، از زمانی که طالبان کنترل افغانستان را در آگست ۲۰۲۱ به‌دست گرفته‌اند، القاعده پناهگاه‌های امنی در کشور ایجاد کرده است.

این نهاد چندی پیش اعلام کرده بود که روابط میان طالبان و القاعده همچنان نزدیک است.

طبق این گزارش، القاعده در ۱۰ ولایت افغانستان، شامل بادغیس، هلمند، غزنی، کنر، لغمان، ننگرهار، نورستان، پروان، ارزگان و زابل مرکزهای آموزشی فعال دارد.

گفتنی است که طالبان همواره حضور القاعده و سایر «گروه‌های تروریستی» در افغانستان را رد کرده‌اند.

نظرات(۰ دیدگاه)

نظر شما چیست؟